måndag 1 augusti 2016

Timeless beauty

Har stickat mig en ny tröja. Jag var sticksugen, men hade inga vill göra-projekt på kö, och inget garn som ville stickas av heller... Så, jag tog det garn jag hade tillräckligt många nystan av och googlade vad jag kunde tänkas göra av det. Det räckte till en Timeless beauty, stickad i Drops Fabel, som jag tyckte var rätt fin. Om man då bortser från rätstickningen som jag i ärlighetens namn inte är stormförtjust i att sticka. Jag ändrade helt sonika rätstickningspartiet till slätstickning.Jag ändrar gärna och ofta i mönster för att få det som jag vill, men den här gången ändrade jag mer än jag planerat. Jag tror inte jag lyckats hålla mig till en enda mönsterrapport rätt. Plötsligt har jag hoppat till nästa när jag inte skulle det, eller så har jag stickat någon rapport fler gånger.

FEL FEL FEL skulle man kunna summera denna tröja till, men i slutänden blev det ändå ganska rätt. Känner mig riktigt nöjd och glad över tröjan.

Så pass nöjd att jag faktiskt börjat på en till, fast i flera färger, och kanske lite mer rätt den här gången...

Fick tips av en stickkompis att de sålde ut Järbo Mio på Panduro. Dit drog jag och införskaffade garn till Timeless Beauty II.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar