söndag 20 oktober 2013

In i kammarn efter hammarn...

Lilla fröken som har sitt rum i en liten skrubb har ju ingenstans att ha sina leksaker. Efter att med några vänner suttit och bollat frågan om barnsängar blev snabbt bestämt att det skulle få bli en loftsäng. På så sätt får hon en ny, rolig säng och en massa plats att ha sina leksaker under.


 Då jag nämnde detta till min bästa pappa gick det såklart fort. Huj så stod han i hallen med virke, skruvdragare och en massa bra kunskap. Såklart var lilla blivande ägarinnan till sängen taggad till tänderna att sätta igång.



Lite skruvande och sågande och målande och fixande senare så var så sängen klar!
Men...

...känner man sin treåring rätt borde man ju veta att en vit säng inte duger. För lite rosa ju! Tur mamman har svårt att kasta saker och kunde plocka fram rester av den tapetrulle som användes till hennes fondvägg. Jag klippte helt sonika bitar av den och tapetserade sängen rosa.




Hennes gamla himmelsäng från Ellos som då inte längre går att använda eftersom sängen är väggfast slaktades och syddes till ett enkelt draperi. Upp med en teleskopstång för badrum och hej och hå så var även det klart.


Glöm nu inte att vara med i min insamling till ROSA BANDET!!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar