lördag 19 oktober 2013

Man ska ha husvagn...

Ja, man kanske borde skaffa sig en husvagn! Efter en sådan här underbar semester är det inte utan att till och med jag skulle tycka att det vore ganska ok.
Vi har varit på en liten semestertur till Östersund. 3 nätter på Frösö Camping, besök på Frösö Zoo och Storsjöbadet, fantastiskt resesällskap och en miljon norrmän! Jag har aldrig varit någon campare, drömmer om att åka flyg och bo på hotell, men detta var fakiskt en höjdare! Barnen har aldrig varit så nöjda och så uppspelta och så glada så länge. När vi sedan skulle åka hem efter 3 nätter föll så många krokodiltårar från barnens ögon att vi var tvungen att leta upp en camping på hemvägen också. Vi hamnade i Hammarstrand, på en supermysig camping. Där fanns en ledig stuga vi kunde stanna 2 nätter till i.

Inte sjutton behöver man åka utomlands för att ha en toppensemester, åk till Östersund och Hammarstrand och campa vet jag! Packa lite kläder, grillen, och en virkning så är semestern klar!

Såklart var både en och två virknålar med i resväskan...


Dingosarna var jätteroliga att se på...

...men påfåglarna var barnens favoriter.

Lilla tåget skulle minsann lillsessan köra tills det spårade ur. Hon åkte upp nästan ett helt åkhäfte på samma, bara bytte vagn mellan turerna.

Cirkus med clown såklart!

Och man blir ju sååå törstig av att titta på djuren och gå på cirkus.

Helt underbart! På Frösözoo har man fattat vilken färg en parkbänk ska ha!

Hammarstrands camping hade en alldeles lagon stor lekpark med en "spring-spring-bro"!

Kan bara varmt rekommendera denna söta lilla camping i Hamarstrand om du har vägarna förbi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar